Stichting Happy Hippo

Het lijkt de normaalste zaak van de wereld, dat als je met je zelfgemaakte feestmuts op de stoel staat en wordt toegezongen door je klasgenoten er een traktatie volgt. Helaas is dit niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Dit leidt er zelfs toe dat kinderen als ze jarig zijn, afwezig zijn op school en de werkelijke oorzaak verzwijgen.


Alleen in Breda al zijn er zo'n 300 kinderen onder de 12 jaar die leven onder de armoedegrens. Hun ouders zijn afhankelijk van de voedselbank en hebben geen geld voor verjaardagen. Happy Hippo maakt onder andere feestelijke verjaardagsbox voor deze kinderen, zodat ook zij een super verjaardag kunnen vieren. Daarnaast geven zij op basisscholen in Breda gastlessen over de stichting. Zij vertellen wat zij doen voor deze kinderen en daarna gaan de klassen vaak enthousiast aan de slag met inzamelacties en met het beschilderen van de feestboxen.


Daarnaast verzorgen zij voor de kinderen van de voedselbank die naar de burgklas gaan, een box met daarin schoolartikelen die nodig zijn voor een mooi nieuw spannend schooljaar. Tevens worden er boxen aangeboden aan kinderen die met hun moeder, vanwege huiselijk geweld, plotseling hun huis hebben moeten verlaten en hierdoor in een Safegroup in Breda wonen. In de boxen zitten spulletjes om de kinderen zich thuis te laten voelen en warmte te geven.


Meer informatie vindt je op de website www.stichtinghappyhippo.nl.

TEAM MAROON

Nullam rutrum enim non tellus tincidunt placerat. Quisque porta urna malesuada, faucibus quam tristique, viverra risus. Aliquam consectetur orci nec quam placerat, eu ultricies ipsum tincidunt.


Cras ut massa iaculis, egestas nibh luctus, mollis tellus. Duis iaculis mollis erat, eget venenatis nisl egestas quis. Sed iaculis sollicitudin enim vitae vestibulum. Mauris ac lorem eu velit ultrices varius.


Sed tempor dignissim tempor. Nam convallis sagittis pulvinar. Mauris malesuada eros quis orci efficitur, a consequat lacus efficitur. Cras nec erat non eros commodo aliquam. Donec efficitur dictum ex, et cursus risus suscipit in. Aenean dui turpis, ultricies at mi quis, efficitur tristique sapien.

CONTACT


Heb je vragen, stuur een mail naar:


info@smansclassic.nl


Copyright @ All rights reserved